Barcelona Cultura

Balanç primera Biennal Ciutat Oberta


La primera Biennal del Pensament Ciutat Oberta –amb un programa de 70 activitats diferents programades entre el 15 i el 21 d’octubre, en 59 espais de gairebé tots els districtes de la ciutat– ha aplegat prop de 22.000 assistents.

Podeu consultar el balanç del programa en aquest informe.

Alguns dels espais que han congregat més afluència de públic han estat la plaça Joan Coromines, amb activitats com “L’embolic del gènere”, que va comptar amb la participació de Judith Bultler i Fina Birulés;  “La ciutat de les dones”, amb Rita Segato i Gabriela Weiner; “Gènere, sexe i sexualitat”, amb Paul B. Preciado i Eloy Fernéndez Porta; “Ecologia i feminisme”, al Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia, amb Yayo Herrero; el “Cicle  Art, filosofia i ciutat” a La Escocesa, amb Remedios Zafra i Juan Antonio Cerezuela; les “Conversa amb adolescents” al CCCB; la conversa amb Sergio Fajardo a la plaça de la Virreina; “Construir i habitar” al Recinte Modernista de Sant Pau, amb Carles Muro i Richard Sennett; o també “Música per a la convivència”, al Palau de la Música Catalana, amb Alfred Brendel i Richard Sennett.

La Biennal ha comptat amb la implicació de 153 entitats de la ciutat i la participació de 156 ponents, internacionals i de tot l’Estat. Sota el paraigües de +Biennal, la programació continua amb 60 activitats més fins a mitjans de desembre de 2018 .